Accreditatieformulier Arts Industry Office

Accreditatieformulier Arts Industry Office - 2019

 • Vul dit formulier in wanneer u aanspraak wilt maken op een Arts Industry accreditatie voor Amsterdam Fringe 2019. Met een accreditatie kunt u vijf voorstellingen gratis bezoeken.

  Om de kans op succesvolle verbindingen tussen artiesten en professionals te vergoten is het belangrijk om uw aanwezigheid op het festival zichtbaar te maken bij Fringe artiesten en andere professionals. Op het formulier staat aangegeven welke informatie gedeeld wordt. U kunt op het formulier kenbaar maken wanneer u niet wilt dat deze informatie gedeeld wordt.

  Na het verzenden van dit formulier ontvangt u een automatisch gegenereerde e-mail om te bevestigen dat wij uw aanmelding hebben ontvangen. Wij laten u zo snel mogelijk weten of uw accreditatie is geaccepteerd. Houdt u er rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat uw aanmelding is verwerkt.

 • Contactinformatie
 • Uw telefoonnummer wordt nooit gedeeld en zal enkel door de Arts Industry Office gebruikt worden om contact met u op te nemen bij onduidelijkheden in het formulier of bij last-minute wijzigingen in de kaartverkoop.
 • Waar bent u naar op zoek?
 • Informatie voor de Arts Industry Office
 • Netwerkmogelijkheden
  Tijdens verschillende netwerkmomenten krijgt u de kans om nieuwe, talentvolle makers te ontmoeten en krijgen de groepen de kans om het veld (beter) te leren kennen. Als professional kunt u als geen ander de artiesten wegwijs maken in het theaterlandschap en bijdragen aan hun ontwikkeling als maker. We zouden het daarom enorm waarderen als u bij een of meerdere evenementen aanwezig bent.

  Fringe Showcase Donderdag 5 september 10.00-12.00
  Op de eerste ochtend van het festival vindt de Fringe Showcase plaats, korte pitches van Fringe-voorstellingen in het festivalhart, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. In hoog tempo serveren onze makers u voorproefjes van hun voorstellingen, een warming up voor de komende elf dagen. De showcase maakt onderdeel uit van de professionalsdag van het Nederlands Theater Festival. Meer informatie daarover volgt.

  Fringe Netwerkevent
  Woensdag 11 september ca. 14:00-17:00
  Op 11 september organiseert Fringe een Netwerkevenement voor professionals en Fringers. In verschillende rondes schuift u als professional aan tafel bij makers uit het festival in een door een host begeleid gesprek. We willen onze makers de kans bieden om professionals uit ons netwerk te ontmoeten. Tijdens dit netwerkevenement krijgen ze in een ongedwongen sfeer de mogelijkheid om vragen te stellen over hoe het veld in elkaar steekt, waar professionals op letten bij het scouten en hoe zij hun netwerk (verder) kunnen uitbreiden. Bovendien krijgen ze de kans om hun eigen werk te introduceren. Voor u de perfecte gelegenheid om (als eerste) nieuw talent te ontdekken!