Accreditatieformulier (Nederlands)

Application for accreditation (Dutch)

Als professional kunt u accreditatie aanvragen voor de Arts Industry Office. U krijgt daarmee een kortingscode voor de voorstellingen die u graag wilt zien. Met deze kortingscode krijg je 15% korting op je kaarten.

De Arts Industry Office is de professionalsdesk van Amsterdam Fringe Festival. We helpen u uw weg te vinden in het programma, de stad en het Amsterdam Fringe Festival in het algemeen. We kijken ernaar uit u te verbinden met nieuw talent en andere professionals.

Hoe gaat het in zijn werk?
- Accreditatie is alleen bedoeld voor mensen die een voorstelling mogelijk kunnen boeken: programmeurs, curators, scouts, impresariaten etc.
- Wanneer u dit formulier heeft ingevuld, krijgt u binnen een paar dagen bericht of uw accreditatie is goedgekeurd.
- Wanneer uw accreditatie is goedgekeurd, krijgt u een unieke kortingscode waar u kaarten mee kunt bestellen.
- Met deze kortingscode kunt u zoveel voorstelling zien als u wilt, maar u kunt niet meer dan 1 kortingskaart per voorstelling bestellen.
Als u vragen heeft, kunt u ons bereiken op aio@amsterdamfringe.nl. We helpen u graag verder!

Gender

Om professionals en Fringe-artiesten goed met elkaar te verbinden, willen we uw aanwezigheid graag delen met de artiesten en andere professionals. We hebben hieronder aangegeven welke informatie wij graag willen delen, u kunt kiezen of u daarmee akkoord gaat. Uw telefoonnummer zullen we nooit delen. De Arts Industry Office kan uw telefoonnummer gebruiken als er vragen zijn over uw accreditatie, of wanneer er last-minute wijzigingen zijn bij uw voorstellingsbezoek.

Vindt u het goed dat wij uw naam, organisatie, functie en e-mailadres delen met andere professionals en Fringe-artiesten? *

We helpen u graag uw weg vinden door het festival.

In wat voor genres bent u geïnteresseerd? *
Ik ben eerder op Amsterdam Fringe Festival geweest
Ik ben eerder op een ander Fringe Festival geweest
Ik wil graag hulp bij
Ik kom graag naar het online netwerkevenement op 9 september *
Ik wil graag de Fringe nieuwsbrief ontvangen *