Accreditatieformulier (NL)

Application for accreditation (Dutch)

Als professional kunt u accreditatie aanvragen voor de Arts Industry Office. Als u geaccrediteerd bent, krijgt u:
• Een vrijkaart voor een Fringe-voorstelling naar keuze (let op: uitverkocht = uitverkocht)
• 25% korting op de rest van je kaarten
• Persoonlijk advies om je te navigeren door het festivalprogramma
• Toegang tot professionals-evenementen

De Arts Industry Office is de professionalsdesk van Amsterdam Fringe Festival. We helpen u uw weg te vinden in het programma, de stad en het Amsterdam Fringe Festival in het algemeen. We kijken ernaar uit u te verbinden met nieuw talent en andere professionals.

Hoe gaat het in zijn werk?
• Accreditatie is alleen bedoeld voor mensen die een voorstelling mogelijk kunnen boeken: programmeurs, curators, scouts, impresariaten etc.
• Wanneer u dit formulier heeft ingevuld, krijgt u binnen een paar dagen bericht of uw accreditatie is goedgekeurd.
• Wanneer uw accreditatie is goedgekeurd, krijgt u een bevestigingsmail en een kortingscode waar u kaarten mee kunt bestellen.
• Reserveer vervolgens uw vrijkaart en kortingskaarten via aio@amsterdamfringe.nl of bestel vanaf 2 augustus zelf kaarten via onze website met de ontvangen kortingscode.
• Met de kortingscode kunt u zoveel voorstelling zien als u wilt, maar u kunt niet meer dan 1 kortingskaart per voorstelling bestellen.

Als u vragen heeft, kunt u ons bereiken op aio@amsterdamfringe.nl. We helpen u graag verder!

Gender

Om professionals en Fringe-artiesten goed met elkaar te verbinden, willen we uw aanwezigheid graag delen met de artiesten en andere professionals. We hebben hieronder aangegeven welke informatie wij graag willen delen, u kunt kiezen of u daarmee akkoord gaat. Uw telefoonnummer zullen we nooit delen. De Arts Industry Office kan uw telefoonnummer gebruiken als er vragen zijn over uw accreditatie, of wanneer er last-minute wijzigingen zijn bij uw voorstellingsbezoek.

Vindt u het goed dat wij uw naam, organisatie, functie en e-mailadres delen met andere professionals en Fringe-artiesten? *

We helpen u graag uw weg vinden door het festival.

In wat voor genres bent u geïnteresseerd? *
Ik ben eerder op Amsterdam Fringe Festival geweest
Ik ben eerder op een ander Fringe Festival geweest
Ik wil graag hulp bij

Vanwege Covid-19 is de capaciteit van de showcase zeer beperkt en zitten we helaas helemaal vol. Je kunt je hieronder aanmelden op de wachtlijst. Als er plekken vrijkomen, laten we het weten!

Ik wil graag op de wachtlijst voor de Fringe showcase op 3 september
Ik kom graag naar de professionalsmixer op 8 september *
Ik wil graag de Fringe nieuwsbrief ontvangen *