fbpx
FRINGE_logo.png

AN HONORIFIC SHOW OF DRAG

Kom De Creature bezoeken… het zal er alles aan doen om je te vermaken en je verliefd te laten worden 

SASSI BOIS 

Locatie: Mezrab

Datum:

duur van de voorstelling: 35 min

Deze innovatieve productie onderscheidt zich door een totale breuk met traditionele decorontwerpen en dragkostuums. Het podium transformeert in een denkbeeldige betoverende oase, waar de performer je meeneemt op een reis door een serie lip-sync optredens. Elk optreden belicht een ander aspect van de zoektocht naar identiteit en acceptatie van het hoofdpersonage. 

Met naadloze overgangen tussen personages, tekst en lip-sync brengt The Creature een breed scala aan emoties over, waardoor een werkelijk meeslepende theaterervaring ontstaat.  

Het thema van de voorstelling draait om het eeuwige wachten, in lijn met Samuel Beckett’s “Wachten op Godot”. Het dient als metafoor voor de voortdurende zoektocht die velen van ons ondernemen om onze ware identiteit te ontdekken en de zalige omhelzing van liefde te bereiken. Deze voorstelling dompelt zich diep onder in de menselijke ervaring en verkent de cyclische reis van zelfontdekking en acceptatie.  

Deze eerbiedige drag-show biedt een opwindende hommage aan leden van de LGBTQIA2S+ gemeenschap die ons zijn ontvallen. Het belooft een evenement te zijn dat je niet mag missen, zowel voor fans van het werk van Beckett als voor liefhebbers van vernieuwend theater. 

credits