fbpx
FRINGE_logo.png

[vdm_buy button=’TICKETS’] [vdm_cartbutton button=’‘]

Another Shot

Welkom in de tuin van verhalen waar Marijn je zal gidsen door de duisternis om je eigen verhaal te ontdekken 

Marijn Maas

Locatie: [vdm_event_location]

Datum:

[vdm_eventbuttons]

duur van de voorstelling: [vdm_event_duration]

 

We hebben een NGT-tolk geregeld voor deze voorstelling. Stuur ons alstublieft een e-mail op anothershotperformance@gmail.com met uw verzoek als u een tolk zou willen hebben en de datum(s) waarop u kunt komen. We kunnen mogelijk niet voor elke voorstelling een tolk regelen, maar we zullen ons best doen om een oplossing te vinden.

Wanneer iemand ons vraagt wie we zijn, krijgen we telkens een nieuwe kans om onszelf uit te vinden. Je krijgt de mogelijkheid om verschillende personages, versies van jezelf uit te proberen en te kijken hoe ze voelen. Nadat Marijn door een ongeluk gedeeltelijk verlamd raakte, probeerde hij verschillende personages uit: kreupel, rolstoelgebruiker, pyromaan, gummy beer liefhebber, wraakzuchtige moordenaar, sjamaan, komiek, filmmaker, om uiteindelijk te beseffen dat hij in zijn hart en nieren een verhalenverteller is.  

Met ‘Another Shot’ word je uitgenodigd in de tuin van de Tolhuistuin om door tijd en metaforische ruimte te reizen, met verhalen en sketches die je zullen ontroeren, je aan het lachen zullen maken en je iets zullen leren over de kracht van verhalen. Misschien kom je er zelfs uit met een nieuwe kijk op je eigen levensverhaal, en daar hoef je niet eens voor verlamd te raken! 

credits

Schrijver/performer: Marijn Maas
Productie: Basak Layiç
Regie: Fer Rodil