fbpx
FRINGE_logo.png

BASELINE BABBLING

Een one-woman theekransje – en jullie zijn allemaal uitgenodigd 

Kirsty Baker 

Locatie: Plein Theater

Datum:

duur van de voorstelling: 50 min

Een one-woman theekransje vol liedjes, een poging tot dans en te veel gepraat – en jullie zijn allemaal van harte uitgenodigd. Terwijl ze onophoudelijk in haar microfoon praat en zingt, viert Kirsty Baker het plezier en het belang van samenkomen, in het hier en nu, in dezelfde ruimte, met alle onzekerheden die ontstaan als we zo dicht bij elkaar komen.

Spontaniteit, oprechtheid, een beetje chaos, een enorme hoeveelheid vreugde en een goed kopje thee leiden Kirsty Baker en het publiek door BASELINE BABBLING, terwijl ze voelen hoe fundamenteel ze elkaar nodig hebben en hoe goed het kan voelen om onbeschaamd jezelf te zijn. 

Biografie

Kirsty Baker is geboren en getogen in Frankrijk in een ‘oh so‘ Britse familie van dichters en muzikanten. Haar pad in theater en muziek begon als kind toen ze in de muzikale shows van haar ouders werd gegooid en later vroeg of ze alsjeblieft viool mocht spelen.
 
In haar tienerjaren experimenteerde ze met collectief theatermaken, leerde volksmelodieën in Roemenië en deed mee aan butô workshops en “wereldmuziek” bands. Als jongvolwassene verdiepte ze zich in hedendaagse dans en sloot ze zich aan bij een locatietheatercollectief in Bordeaux (FR). Dit alles leidde haar naar de Mimeopleiding in Amsterdam (NL) waarvan ze in 2023 afstudeerde.
 
Met deze levenslange ervaring in de podiumkunsten ontwikkelt ze nu haar eigen stijl als soloartiest en werkt daarnaast voor diverse theater- en mimegezelschappen in Nederland. 

credits

tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits