fbpx
FRINGE_logo.png

[vdm_buy button=’TICKETS’] [vdm_cartbutton button=’‘]

DELUSIONAL I killed a man

Een hartverwarmende circusvoorstelling onthult de diepgaande schoonheid van zelfontdekking op het pad van een transgender vrouw 

Diana Salles

Locatie: [vdm_event_location]

Datum:

[vdm_eventbuttons]

duur van de voorstelling: [vdm_event_duration]

DELUSIONAL: ‘I Killed a Man’ is een eigentijdse solovoorstelling in het circus die de reis van een transvrouw verkent. Het graaft in de complexiteit van het overwinnen van het verleden voor ultieme vrijheid en wedergeboorte. Verteld door een moderne interpretatie van Judith, geïnspireerd op het schilderij van Caravaggio, belichaamt Diana Salles haar waanbeelden en deelt ze haar gedachten, verhalen, woede en vreugde.

De voorstelling onderzoekt het beklemmende gevoel van het vermoorden van het vroegere zelf, een veelvoorkomende ervaring voor veel trans personen bij het achterlaten van hun toegewezen geslacht. Via een multidisciplinaire reeks circusdisciplines zoals luchtacrobatiek, dans, zang en fysiek theater nodigt Diana Salles ons uit om na te denken over de fysieke en emotionele kracht die nodig is om de diepste waarheid te eren.

Geregisseerd door Firenza Guidi, benadrukt het de inherente verbinding tussen dood en wedergeboorte. 

credits

Performer Diana Salles
Artistieke Directie Firenza Guidi
Kostuum Ontwerper Alexander Michael Arnold
Muziek en Geluidscompositie Lukas Thielecke
DELUSIONAL ‘’I killed a man’’ is supported by the Zirkus ON Creative Alliance. Zirkus ON is funded by the Commissioner for Culture and Media of the Federal Government of Germany through the Promoting Connections program of the Federal Association of Independent Performing Arts (BFDK).”