fbpx
FRINGE_logo.png

How 2 Have a Happy Ending

Liefdeslessen van een gepensioneerde sekswerker

Indie Nile 

Locatie: De Kleine Komedie, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Rode Zaal

Datum:duur van de voorstelling: 45 min

Je denkt waarschijnlijk dat je niets gemeen hebt met de sekswerkers die je in de red light windows ziet. Maar net als jij beschermen ze hun hart tegen pijn. Alleen is hun pantser seks.  

‘How 2 Have a Happy Ending’ is een drag theatershow over angst voor intimiteit waarin dragkunstenaar Indie Nile zijn levensverhaal als sekswerker vertelt door een tragikomedieversie te spelen van de iconische film ‘Pretty Woman’. Je zult lachen, je zult huilen, je zult de kwetsbaarheid proeven en het theater verlaten, klaar om de liefde van je leven te vinden. 

Biografie

De bekroonde theatermaker en populaire YouTuber Indie Nile is de eerste (en enige) ‘dragtherapeut’. Hij combineert de kunstvorm van de drag- en popcultuur met zoveel kwetsbaarheid en echte zelfhulpmiddelen. Indie werd in Italië geboren als zoon van een Palestijnse vader, groeide op in Dubai en volgde vervolgens een opleiding tot filmmaker in New York, voordat hij zich in Amsterdam vestigde en een carrière begon als drag-performancekunstenaar.
 
Vóór drag was Indie een veelgeprezen documentairemaker die taboe-onderwerpen aanpakte in keiharde verhalen. Na drag is het keiharde spul er nog steeds, alleen nu verpakt in een mooie pruik, een pakkende lipsync en wat stand-upcomedy. Als je bij een Indie Nile-show bent, begin je je verlatingswonden te helen, maar je zou het niet weten omdat je het te druk hebt met jammen op je favoriete popsongs. 

credits

tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits