fbpx
FRINGE_logo.png

[vdm_buy button=’TICKETS’] [vdm_cartbutton button=’‘]

Killing You Softly

Een spannende theatrale reis over de verleidelijke greep van AI, die sluipend de mens lijkt te vervangen

Avantika Tibrewala

Locatie: [vdm_event_location]

Datum:

[vdm_eventbuttons]

duur van de voorstelling: [vdm_event_duration]

Bij aanvang van de voorstelling worden videobeelden gemaakt en geprojecteerd. Deze beelden worden niet bewaard.

Stap in een betoverende multidisciplinaire theatrale reis van “Killing You Softly” waarin de opdoemende aanwezigheid van kunstmatige intelligentie het bestaan van de mensheid bedreigt. Door middel van real-life interviews wordt de huidige verschuiving naar AI in het dagelijkse leven van de mens onderzocht en wat deze groeiende verschuiving inhoudt voor de toekomst van de mensheid als we doorgaan op dit verraderlijke pad.  

Terwijl de actrice zich verdiept in haar acute verliefdheid op haar chatbot, balanceert ze op de rand van transcendentie naar een virtueel rijk. Ze worstelt met de verleidelijke aantrekkingskracht van AI en legt het gevaar bloot voor menselijke connectie en empathie.  

Het gaat verder dan persoonlijke verhalen en onthult de benarde situatie van arbeiders wiens handen snel worden vervangen door de efficiëntie van AI. Een onweerlegbare waarheid dat we willens en wetens de instrumenten creëren die ons overbodig zullen maken.  

“Killing You Softly” daagt uit en dwingt ons om de keuzes die we vandaag maken voor de wereld die we achterlaten te bevragen. 

credits