Deuren Open: 22:00 / Start Programma: 22:30
Amsterdam Fringe Festival én Nederlands Theaterfestival toveren het sfeervolle Klein Bellevue tijdelijk om in een underground, nachtelijk podium met korte interviews, acts en live muziek. Gehost door Rikkert van Huisstede. In de Late Night Bar kan je met bekenden én onbekenden laten beroeren tot diep in de nacht, met een drankje erbij.
Zin in een feestelijke en verrassende Fringe after? Om nog meer toffe acts te zien, even na te kletsen of Fringe makers te ontmoeten? De makers geven je een preview met stukken uit hun voorstellingen!
–
B&B and Friends
Voor ‘Roept U Maar! maken Boaz en Brendan gebruik van Visual Vernacular (VV). Deze unieke theatervorm wordt voornamelijk uitgevoerd door dove performers. Krachtig fysiek theater, grote bewegingen, erkende gebaren uit de Nederlandse gebarentaal, mime en een sterke mimiek zijn de ingrediënten waarmee begrippen visueel uitvergroot worden weergegeven.
Brandon
Brandon is een Amsterdammer met een West-Fries tintje en een dove performer. Zijn performances waren te zien op Oerol, Het Pakhuis Hoorn, Beholders, Poetry International, en op verschillende locaties door heel Nederland.
Vanaf zijn eerste levensjaar maakt Brandon gebruik van zijn moedertaal, de Nederlandse Gebarentaal. Door de jaren heen ontdekte hij zijn passie voor verhalen vertellen, het inzetten van zijn rijke fantasie, het uitdrukken met sterke mimiek, en het spelen met handvormen. Hij deelt graag zijn liefde voor performance met anderen.
Brandon wil de rijkdom en schoonheid van gebarentaal laten zien, evenals de verschillende manieren waarop gebarentaal kan worden toegepast in kunstvormen.
–
Julia-Beth Harris
De Zuid-Afrikaans geboren dichteres, Julia-Beth Harris, schrijft creatieve teksten en voert ze op. Met haar achtergrond in design belichamen haar woorden een visuele, gelaagde kwaliteit. Haar studie creatief schrijven bij het International Writer’s Collective in Amsterdam heeft een levenslange liefde voor woorden omgezet in een toegewijde roeping.
Met identiteiten op verschillende continenten bevindt Julia-Beth’s kunst zich tussen het mondiale Noorden en Zuiden. Met een nadruk op eenheid als activisme, dienen haar teksten als een brug tussen culturen en brengt ze internationale gemeenschappen samen met gratie, intellect en een kalme, meeslepende podiumprésence