fbpx
FRINGE_logo.png

Meiti

Durf te luisteren naar de fluisteringen van het lichaam, voordat het moet schreeuwen 

Gianine Strang 

Locatie: CC Amstel, de Theaterzaal

Datum:

duur van de voorstelling: 55 min

DEZE VOORSTELLING IS ONDERDEEL VAN EEN DOUBLE BILL MET DE VOORSTELLING LIMP.

Meiti is een solovoorstelling waarin dans en beeldende kunst samenkomen om het interne proces weer te geven. Het interne proces van het vertrouwen in je lichaam kwijtraken. Wat gebeurt er wanneer je het gevoel hebt dat je lichaam je in de steek laat? Hoe reageer je daarop? En hoe vind je uiteindelijk je innerlijke kracht terug?  

Je bent niet je trauma; je hebt trauma ervaren. Je bent niet je symptomen; je hebt bepaalde symptomen.  

Dompel jezelf onder in de innerlijke wereld van Gianine, een ruimte gevuld met witte vlekken, reflecties, gedachten en de kracht van het lichaam.  

Meiti: Mind, Embrace, Internal, Trigger, Intuition 

Biografie

Gianine strang is afgestudeerd in 2020 aan de academie voor theater en dans (UC/JMD). In haar derde jaar liep zij stage bij ACE dance and music in Birmingham (UK). 
Hiernaast heeft zij als freelancer mogen werken bij onder andere Alexis Blake (Prix de Rome, in samenwerking met het stedelijk museum), Junadry Leocaria, Stephanie Afrifa, Studio eXp en Danstheater ROAD. 
In 2021 ontving Gianine de 3-package deal bij het AFK, met ondersteuning van ICK en Suzy Blok. Samen met haar zus Sherise Strang deed zij onderzoek naar de helende kracht van beweging. Hiernaast heeft Gianine met haar werk (in samenwerking met oa haar zus) mogen staan op verschillende festivals: Cafe theater festival, Amsterdam Fringe Festival, Totaal fest en Vondelpark openlucht theater. 

credits

Choreografie: Gianine Strang
Danser: Gianine Strang
Vocals: Senne Lia
Muziek: $ean luck 
Productie: Gerinio Triebel
Coaches: Remy Tilburg, Robin Kroes & Adamna Okoro
Decor: Mozaiek Centrum Giarise & Gianine Strang
Campagnefoto: Anouk Suntjens