fbpx
FRINGE_logo.png

MUGEN

Flarden van een nacht tijdens een constant pompende techno beat

Mingus Kramer 

Locatie: Pllek

Datum:

duur van de voorstelling: 30 min

“De beat van de muziek resoneert in de oneindigheid van de nacht. Precies in dat moment probeert hij het ongelimiteerde gevoel te omvatten.”  

“JOIN THE INFINITE RIDE OF REPETITIVE SOUND.”  

In MUGEN vertaalt Mingus zijn liefde voor elektronische muziek naar een voorstelling. Muziek als iets waar je in kan ontsnappen, maar waar je tegelijkertijd niet aan kunt ontsnappen. Het vinden van rust in een chaotische setting.  

Euforie, extase, energie, escapisme & eenzaamheid. Disconnectie vinden in een zoektocht naar connectie. Confrontaties met de verslaving van een naaste. Dat wat hij veracht, maar ook zelf opzoekt in de muziek. Is dit geluk, of is het ontsnappen aan de realiteit? 

Biografie

Mingus Kramer is in 2023 afgestudeerd aan de toneelschool Utrecht. Hij speelt, schrijft, regisseert, produceert & rapt. Op dit moment ligt zijn grootste focus op acteren & het maken van muziek in zijn rapformatie Goed Nieuws. Deze Amsterdamse duizendpoot krijgt energie van kunst maken met verschillende kunstenaars van verschillende disciplines. Verbinding, groei & plezier staan centraal in het maken van zijn kunst. Wat daaruit voortvloeit wordt overgelaten aan de dynamiek. Hij wil kansen zien en daarnaar handelen, als hij ze niet ziet, dan creëert hij ze. Humoristisch, energiek, grillig, rauw, puur & op zijn tijd de status quo aan de tand voelen. 

credits

Spel & Tekst: Mingus Kramer Muziek: Jos Agasi Digital Scenography: Max Stroucken Begeleiding: Linda Lugtenborg