fbpx
FRINGE_logo.png
Next Best Fringe winnaars bekend

In residentie om hun voorstelling naar een nog hoger level te krijgen, dat is wat de Next Best Fringe winnaars van Amsterdam Fringe Festival 2023 gaan doen.

De makers van voorstellingen Through Spaceless Spaces – door ILYA – en The Grand Percussionist – door Yung-Tuan Ku en Che-Sheng Wu – gaan allebei bij een ander huis aan de slag met hun voorstelling. Onder begeleiding van professionals krijgen de makers de kans om de voorstellingen nog beter te maken. Om deze opnieuw te tonen aan publiek tijdens Amsterdam Fringe Festival 2024 met een gegarandeerde speelplek. 

De makers vn Through Spaceless Spaces gaan met Fringe partner ICK Amsterdam aan het werk. The Grand Percussionist mag bij partner Het Huis Utrecht in residentie.

Ieder jaar krijg deelnemers van Amsterdam Fringe Festival de mogelijkheid zich na het festival op te geven voor Next Best Fringe. Een selectiecommissie maakt uit de aanmeldingen een keuze voor twee voorstellingen, die de residentie winnen en daarmee een gegarandeerde speelplek voor de volgende festivaleditie.