mrt

23

2020

Amsterdam Fringe en het coronavirus

Ook wij zijn enorm geschrokken van de uitbraak van het coronavirus. Op dit moment kunnen we de gevolgen ervan nog niet overzien. We leven bij de dag en hopen dat onze naasten en geliefden gezond zijn en blijven. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het virus zich niet verder verspreidt. Zo hebben we hebben de laatste twee data van de Best of Fringe Tour helaas moeten annuleren en werken we sinds afgelopen week allemaal thuis.

De situatie heeft impact op ons, maar niet half zoveel als op alle festivals, theaters en makers die hun voorstellingen en events de komende weken hebben moeten afzeggen. We leven enorm met jullie mee! Vooralsnog gaan we ervanuit dat Amsterdam Fringe Festival van 3 t/m 13 september door kan gaan zoals gepland, maar hou onze social kanalen en website in de gaten voor de laatste updates.

Amsterdam Fringe Festival werkt thuis
Omdat we ons houden aan de instructies van het RIVM, werkt het voltallige team van Amsterdam Fringe vanuit huis. Met een dagelijks virtueel koffiemoment en veel online overleg zijn we hard bezig met de voorbereidingen aan het aankomende festival. We zijn goed bereikbaar via info@amsterdamfringe.nl dus kom vooral door met je vragen!

Best of Fringe Tour uitgesteld
De laatste twee voorstellingen van de Best of Fringe Tour, in Theater Walhalla en Theater aan de Rijn, zijn uitgesteld. Op dit moment wordt gezocht naar nieuwe data. We houden je op de hoogte!

Fringe makers 2020
De 66 kersverse makers en gezelschappen van 2020 zijn geselecteerd en staan in de startblokken om hun voorstellingen te vertonen tijdens het festival in september. We zijn begonnen met de serie How2Fringe workshops voor makers, voorlopig worden deze online gegeven in plaats van live. Ook is er iedere week een virtuele Fringe Vrijdagmiddag Meeting (FriMiBo) voor makers die vragen hebben of gewoon even willen kletsen.

Blijf ons volgen via de website en social media voor nieuws en updates.

Zorg voor elkaar lieve mensen en blijf gezond!

Veel liefs,
Team Fringe