sep

07

2022

Fringe tips and more!

De tijd vliegt als je plezier hebt! We zijn al halverwege het festival en er zijn deze week nog een heleboel leuke voorstellingen waar je kaartjes voor kunt scoren!

Fringe X Meervaart – The Female Swoosh 

Op 9 september strijkt Fringe neer in de Meervaart. Samen creëren zij een avond waarin kunstenaars van nu een belangrijk thema met jou delen: The Female Swoosh.
Met een sterk programma vol theater, muziek, spoken word, poëzie, een talk én performances wordt dit thema vanuit vele perspectieven belicht

Kosten kaartjes: 

  • Voorstelling van Toni kost 12,50. Kaartjes kunnen via Fringe website worden gekocht 
  • Rest van programma is gratis 

Late Night Bar

Van 1 t/m 10 september toveren Amsterdam Fringe Festival en Nederlands Theaterfestival (NTF) iedere avond het sfeervolle Klein Bellevue om in een spannende Late Night Bar.

We beginnen iedere avond met een verzameling korte acts en bijzondere performances, waarvoor je een kaartje a € 5,- kan kopen. We maken deze acts van te voren niet bekend, dus laat je door ons meenemen en verrassen! Vanaf 23:30 is de toegang gratis en hebben we fijne dj’s staan, die jouw beste dansmoves naar boven zullen halen. De de dj en host van de avond maak wie diezelfde middag bekend via onze Instagram page!

Rebel Boob

Rebel Boob is een voorstelling over borstkanker – maar het gaat niet echt over borstkanker. Aan de hand van interviews van vrouwen in het voorstadium van borstkanker, is Rebel Boob een post-woordelijke, multimediale performance die proza, choreografie en film gebruikt om thema’s rondom identiteit, prioriteit, veerkracht, lichaamsbeeld, rouw en relaties te onderzoeken. Er zijn op vrijdag (9e) en zaterdag (10e) nagesprekken na deze voorstelling, gehost door de Brakke Grond. Naast een duik in het maakproces van Rebel Boob, zullen de makers ook verder in gaan op de onderwerpen: omgaan met kanker op jonge leeftijd, hoe dat het leven en carrière beïnvloedt en wat deze veranderingen voor de makers heeft betekend.
Er is hier ook ruimte voor discussie en gesprek met het publiek.