jun

06

2022

Gezocht: vrijwilligers Amsterdam Fringe Festival 2022!

Festival helden gezocht! Amsterdam Fringe Festival wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van een grote groep fantastische vrijwilligers. Ook voor dit jaar zijn we op zoek naar Fringe helden die ons helpen van het festival, dat van 1 t/m 11 september 2022 plaatsvindt, weer een feestelijk succes te maken.

Ben jij gedreven en benieuwd hoe het eraan toe gaat achter de schermen bij een internationaal en experimenteel en out of the box theaterfestival? Join the Fringe Club en meld je dan nu aan als vrijwilliger! 

Er zijn verschillende functies die jij als vrijwilliger kunt oppakken. Onderaan deze pagina staat een uitgebreide beschrijving van de verschillende functies en taken. 

Whats in it for you? 

  • Toegang tot alle Fringe voorstellingen 
  • Een onvergetelijke en gezellige tien dagen binnen een internationaal team, waarin je Amsterdam met haar theaters en andere toffe spots kan herontdekken. 
  • Het uitbreiden van je netwerk met relevante contacten in festival- en theaterland 
  • Een mooie toevoeging qua werk voor een culturele organisatie op je CV 
  • En niet te vergeten: je helpt de opkomende makers te kunnen spelen tijdens Fringe en zich zo verder te kunnen ontwikkelen! #karmapunten 

Wat vragen wij van jou? 

  • Een minimale inzet van 4 diensten (meestal tussen de vier en zes uur per dienst) 
  • Het deelnemen aan een informatiebijeenkomst eind augustus (die je meteen de kans biedt om alvast je mede-Fringers te ontmoeten) 

Meld je aan via dit formulier, dan nemen we contact met je op. Lijkt het jou leuk om vrijwilliger te zijn, maar wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze vrijwilligerscoördinator Sarah Wever via volunteers@amsterdamfringe.nl. 

Locatiemanager 

Een locatiemanager is verantwoordelijk voor één locatie. Hier ben je het aanspreekpunt voor de andere vrijwilligers. Jij zorgt ervoor dat de locatie er Fringewaardig uitziet en weet precies hoe de avond zal verlopen. You pretty much call the shots. Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikbaar bent op specifieke data, in verband met speeldata op bepaalde locaties. De locatiemanagers krijgen een extra briefing voorafgaand aan het festival. 

Minimaal aantal diensten: 5 

Locatiehost  

Als locatiehost help je op een festivallocatie met verschillende taken: je begeleidt het publiek naar de zalen en hun zitplek, scant tickets, en je zorgt samen met de locatiemanager ervoor dat alles goed verloopt en dat de bezoekers zich welkom voelen. 

Minimaal aantal diensten: 4