okt

20

2020

Vacature: leden en voorzitter Raad van Toezicht

Stichting de Theaterdagen is op zoek naar leden en voorzitter voor Raad van Toezicht.

Stichting De Theaterdagen is een in Amsterdam gevestigde stichting met als voornaamste doel de promotie van het Nederlandse theater in binnen- en buitenland. De Stichting organiseert drie complementaire festivals en een verdiepingsprogramma voor professionals in dezelfde periode, ieder jaar in de eerste twee weken van september: het Nederlands Theater Festival, het Amsterdam Fringe Festival, NTF Pro en jeugdtheaterfestival NTFjong.

De leiding van de organisatie is in handen van Jeffrey Meulman, directeur-bestuurder van de stichting. Voor de continuïteit werkt Stichting De Theaterdagen nauw samen met ITA Amsterdam en de branche organisaties van producenten en podia.

De huidige Raad van Toezicht bestaat uit vier personen en is per 1 januari 2021 op zoek naar een nieuw lid en een voorzitter. De Raad komt zo’n vijf keer per jaar in vergadering bijeen.

Wij zoeken een enthousiaste, innemende voorzitter met ruime ervaring, met een stevig politiek en bestuurlijk netwerk, die zich samen met de directeur-bestuurder als een bevlogen ambassadeur sterk maakt voor het Nederlandse en Vlaamse theater en nieuw talent een warm hart toedraagt.

Daarnaast zoeken wij een lid dat speciale affiniteit heeft met de makers uit de Amsterdam Fringe, bij voorkeur als theatermaker, creative of producent en een sterke verwantschap voelt met de Fringe community.

Voor de samenstelling van de Raad van Toezicht wordt nadrukkelijk gekeken naar diversiteit in de brede zin van de betekenis.

Is uw interesse gewekt, stuur dan uw cv en motivatie vóór 1 december naar kantoor[at]tf.nl ter attentie van Angelique Finkers, voorzitter Raad van Toezicht a.i. Stichting de Theaterdagen.

Voor een nadere toelichting en vragen over deze vacature en de Stichting kunt u zich middels bovenstaand emailadres wenden tot Jeffrey Meulman, directeur/bestuurder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.