fbpx
FRINGE_logo.png

Ode to Destruction

Wat zou je anders doen als je de kans kreeg om opnieuw te beginnen? 

SuckerPunch Collective 

Locatie: Podium Mozaïek

Datum:duur van de voorstelling: 30 min

Heb je ooit het gevoel gehad dat je hele wereld instortte? 

Ode to Destruction is het interdisciplinaire sci-fi-stuk dat de menselijke reactie op crises verkent door de metafoor van een dystopische samenleving die met de apocalyps wordt geconfronteerd. 

We volgen het verhaal door de ogen van drie personages: hun persoonlijke angsten manifesteren zich als wereldwijde rampen, en overleven vormt de eerste stap van hun helingsproces. 

Door het gebruik van krachtige bewegingstaal, live muziek en gesproken tekst, zoekt ´Ode to Destruction´ naar de schoonheid en het potentieel voor constructieve verandering die mogelijk zijn na een catastrofe. Een verhaal van post-apocalyptisch optimisme. 

Biografie

Wij zijn SuckerPunch Collective, een gloednieuw, queer, internationaal collectief geïnitieerd door dansmakers Iacopo Loliva (IT) en Manuel Kiros Paolini (NL/IT), componist Jonathan Bonny (NL/BE), schrijver Marcus Peter Tesch (DU) en lichtontwerper Grace Morales (SP). 

In ‘Ode to Destruction’ bundelen we onze krachten met muzikant en componist Setareh Nafisi (IRN/NL). 

SuckerPunch weeft elementen van dans en muziektheater samen om interdisciplinaire voorstellingen te creëren die sociaal impactvolle verhalen vertellen vanuit een queer en transnationaal perspectief. 

We creëren onze shows met een niet-hiërarchische benadering, waarbij we een collectieve co-creatiemethode gebruiken die ruimte biedt voor de unieke visie van elk lid. 

 We geloven sterk in de entertainmentwaarde van ons werk, dat elementen omvat zoals krachtige bewegingstaal, popmuziek, humor en een punk-spirit. 

credits

Concept, choreografie: Iacopo Loliva, Manuel Kiros Paolini
Performers: Setareh Nafisi, Iacopo Loliva, Manuel Kiros Paolini
Muziek Compositie: Jonathan Bonny (in samenwerking met Setareh Nafisi)
Tekst, dramaturgie: Marcus Peter Tesch
Lichtontwerp: Grace Morales Suso
Fotografie: Sebastian Holzhuber