fbpx
FRINGE_logo.png

[vdm_buy button=’TICKETS’] [vdm_cartbutton button=’‘]

Onderstroom

“Onderstroom”: een betoverende fysieke theatervoorstelling die de kracht en essentie van de spelende mens verkent 

ENSŌ Physical Theatre

Locatie: [vdm_event_location]

Datum:

[vdm_eventbuttons]

duur van de voorstelling: [vdm_event_duration]

Stap in de betoverende wereld van “Onderstroom”, een unieke fysieke theatervoorstelling. Ontdek samen de essentie van de mens door middel van spel en verbeelding.  

“Onderstroom” neemt je mee op een avontuurlijke reis naar de diepste lagen van het menselijk bestaan. Met betoverende bewegingen en speelse choreografieën brengt “Onderstroom” de spelende mens tot leven. Laat je verwonderen door de magie van fysieke communicatie en de kracht van beweging.  

Deze visuele spektakelvoorstelling belicht universele thema’s zoals kwetsbaarheid, kracht en plezier, op een manier die kinderen en volwassenen zal raken. Het is een uitnodiging om de grenzeloze mogelijkheden van het menselijk spel te ontdekken en samen te genieten van een onvergetelijke ervaring.  

Mis deze unieke kans niet om, spelend en kijkend, de betekenis van de “Homo Ludens” te omarmen. Kom en laat je meevoeren door de “Onderstroom” van spel en verwondering. Het belooft een magisch avontuur te worden voor jong en oud! 

credits

Spel: Rebecca Schoolmeesters & Dylan Holly
Regie: Karlijn Vlug
Dramaturgie: Merel Eigenhuis
Muziek: Hajo Krijger
Techniek: Niek Rutten
Kostuums: Sanne Bassant
Decor: Thijs Veerman
Posterbeeld: Jostijn Ligtvoet
Poster: Jeroen Klomp
Met dank aan: Kevin Ruijters, Felix Ruiter, Joanne Mensert, CultuurBSO Monopole, Makersfonds Tilburg, het Boekenschop Tilburg, Prins Bernhard Cultuurfonds Noord-Brabant, Gravin van Bylandt Stichting.