We want YOU, for Amsterdam Fringe Festival!

Vrijwilligers

Ben jij gedreven en ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat achter de schermen bij een experimenteel internationaal theaterfestival? Meld je dan nu aan als vrijwilliger! Want zonder jou, zijn we nergens. Nee, serieus, we kussen de grond waarop onze vrijwilligers lopen.

Er zijn verschillende functies waar we je hulp goed kunnen gebruiken. Onder deze vacature vind je een uitgebreide beschrijving van de verschillende mogelijkheden. En dan kan je ons niet wijsmaken dat er niet eentje tussen zit die bij je past.

What’s in it for you?

  • Toegang tot voorstellingen (duh)
  • Een mooie toevoeging van een internationale organisatie op je CV
  • Het uitbreiden van je netwerk met relevante contacten in festival- en theaterland
  • Een Amsterdam Fringe Festival t-shirt en totebag #onwednesdayswewearpink
  • De gezelligste week die je in je leven zal beleven

Wat vragen we van jou?

  • Een minimale inzet van twee diensten (die meestal tussen de vier en zes uur duren)
  • Het deelnemen aan een informatiebijeenkomst eind augustus (die je meteen de kans biedt om alvast te bonden met andere vrijwilligers)

Meld je aan via dit formulier. Dan nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Wij zetten de koffie alvast koud.

Meer informatie
Mail naar onze vrijwilligerscoördinator Norma via volunteers@amsterdamfringe.nl.

Locatiemanager
Elke locatiemanager is verantwoordelijk voor één locatie. Hier ben je het aanspreekpunt voor de andere vrijwilligers. Jij zorgt ervoor dat de locatie er Fringewaardig uitziet en weet precies hoe de avond zal verlopen. Daarnaast ben je goed op de hoogte van het coronaprotocol op jouw locatie. You pretty much call the shots. Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikbaar bent op specifieke data, in verband met speeldata op een bepaalde locaties. De locatiemanagers krijgen een extra briefing voorafgaand aan het festival.

Minimaal aantal diensten: 4

Locatiehost
Als locatiehost help je op een festivallocatie met verschillende taken: je scant en verkoopt tickets, helpt bij de gezondheidscheck en/of helpt met publieksbegeleiding. Samen met de locatiemanager zorg je dat alles goed verloopt en dat bezoekers zich welkom voelen.

Minimaal aantal diensten: 2

Kassateam
Als onderdeel van het kassateam help je met kaartverkoop en alles wat daarbij komt kijken! Je ondersteunt de Kassa Coördinator bij de online kaartverkoop, geeft uitleg aan mede-vrijwilligers over het gebruik van Ipad en Izettle (pin) over kaartverkoop op locatie én beantwoordt telefonisch vragen van bezoekers. Voor deze functie is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal voldoende beheerst. Het kassateam krijgt een extra briefing voorafgaand aan het festival.

Minimaal aantal diensten: 4