Tickets zijn alleen online te koop

Kaartverkoop

Hoe koop ik een kaartje?

Tickets zijn alleen online te koop. We hebben geen centrale kassa, wel is er de mogelijkheid om op locaties via een poster met QR codes tickets voor verschillende voorstellingen te kopen. 

Kies op onze programma & tickets pagina welke voorstelling je wilt bezoeken en selecteer vervolgens de datum en tijd naar keuze. Je kunt betalen via iDeal, Paypal, creditcard of Podium Cadeaukaart. Daarna ontvang je een mail met daarin je e-ticket(s).

Heb je vragen of ondervind je problemen met het online kopen van je tickets? Neem contact via tickets@amsterdamfringe.nl.

Kaartprijzen

Tickets voor (in real life) voorstellingen van het festival zijn beschikbaar voor € 8,50 (voorstellingen onder de 30 minuten) of € 12,50 (voorstellingen tussen de 35 en 60 minuten). De prijs van een specifieke voorstelling staat vermeld op de programmapagina van die voorstelling.

Korting

CJP-pashouders kunnen met korting voorstellingen van het festival bezoeken. Let op: op locatie wordt je pas gecontroleerd.

Professional?

Ben je programmeur, booker of talentscout? Meld je dan aan voor accreditatie via onze Arts Industry Office en ontvang korting op kaarten voor de voorstellingen. 

COVID-19 huisregels

Heb je kaarten gekocht voor een voorstelling, maar heb je nu symptomen die zouden kunnen wijzen op COVID-19? Kom dan niet! Je kunt je ziekmelden via tickets@amsterdamfringe.nl.

Vragen?

Stuur een mailtje naar tickets@amsterdamfringe.nl of bel  06-83828134 (13:00 – 18:00)