Vraag hier je accreditatie aan!

Professionals

De Arts Industry Office, de professionals desk van Amsterdam Fringe Festival, is er om vakmensen uit de podiumkunsten – van programmeurs tot organisatoren – wegwijs te maken. Ons team helpt je graag bij het ontdekken van nieuw talent en het ontmoeten van andere (internationale) professionals. Jouw expertise is van onschatbare waarde en draagt in ruil bij aan de ontwikkeling van de volgende generatie makers. We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij onze voorstellingen en de exclusieve Arts Industry Office activiteiten. Hierover maken we later meer bekend.

Aanmelden of meer informatie
Accreditatie aanvragen bij de Arts Industry Office kan tot en met 11 september 2022 via deze link. Eenmaal geaccrediteerd krijg je als professional een kortingscode waarmee je één gratis ticket krijgt en met korting extra kaarten kunt bestellen (max. 1 per productie).

Let op: sommige voorstellingen en activiteiten hebben een beperkte publiekscapaciteit. We raden je daarom aan op tijd een accreditatie aan te vragen. Accreditatie is alleen bedoeld voor mensen die een voorstelling mogelijk kunnen boeken, zoals programmeurs, curatoren, scouts, impresariaten, etc. We zien je graag dus don’t sleep on it.

Vragen
Mail aio@amsterdamfringe.nl. Dan krijg je zo snel mogelijk antwoord van ons.