Stedelingen

Sanne Aletta van Otten & LY Foulidis

Theater de Roode Bioscoop

01 Sep.

Thursday

20:15-20:55

06 Sep.

Tuesday

20:15-20:55

10 Sep.

Saturday

21:00-21:40

11 Sep.

Sunday

18:00-18:40

Een vrouw staat op iemand te wachten. Ze is alleen, in het centrum van een grote stad. Het is snikheet, de bakstenen gevels kijken er scheel van. De vrouw probeert te schuilen en ontmoet andere stedelingen. Bewoners waar ze normaal aan voorbijloopt: een plataan, een nepbamboebosje en een pak zaden voor een Zwitsers gazon. De vrouw gaat zo op in de gesprekken, dat ze haar afspraak bijna vergeet. Maar komt die nog wel?

 

“Nou neem van mij aan, die gaat niet komen.”

“Waarom niet?”

“Omdat je wacht. Logisch.”

“Dus als ik niet zou wachten..”

“Dan komt die. Of niet. Maar zo lang je wacht, komt die zeker niet.”

Follow Sanne Aletta van Otten & LY Foulidis

Facebook
About the artist

Toen Sanne Aletta van Otten begon te experimenteren met audioverhalen ontdekte ze al snel dat ze dat niet alleen kon.  Ze vroeg LY Foulidis. Dat klikte meteen. Hij voelde naadloos aan wat de verhalen nodig hadden om tot leven te komen. Samen maakten ze twee korte hoorspelen, die werden gepubliceerd op de website van deBuren en in het literaire tijdschrift Deus ex Machina. Ze traden eerder op met een life hoorspel tijdens een literaire avond in Brussel georganiseerd door deBuren.

tekst & opnames & montage: Sanne Aletta van Otten

muziek & sounddesign: LY Foulidis

stemmen: Marieke Orelis, Daan de Jager, Jochen De Bock, Max Wyckaert, Kenneth Berth, Robin Walst, Margot Vyverman, Sanne Aletta van Otten