Beerlesque

BiTe

Volta

02 sep.

vrijdag

21:30-22:10

03 sep.

zaterdag

21:30-22:10

04 sep.

zondag

21:30-22:10

09 sep.

vrijdag

21:30-22:10

Heeft iemand je ooit verteld hoe je van seks kan genieten? Praat je er wel eens over? Wat je fijn vindt? Hoe je kan klaarkomen? Hoe je clit eruitziet?

Met behulp van bier als sociaal glijmiddel en burlesque als seksueel empowerment wil BiTe het gesprek openen over seks en intimiteit, met nadruk op het vrouwelijk genot.  Tijdens deze interactieve voorstelling worden gesprekken, biertjes en benen geopend en wordt het publiek meegenomen in een uitdagende seksuele voorlichting.

Deze voorstelling is deel van een combiticket optie.

Volg BiTe

Facebook Instagram
Over de makers

Tess Elschot is interactief theatermaker en (burlesque) performer. In 2022 studeerde ze af aan de opleiding Interactive Performance Design aan de HKU Theater. Onder de naam BiTe ontwikkelt ze haar eerste solovoorstelling over seksueel genot.
Als BiTe onderzoekt en experimenteert ze met de grenzen en mogelijkheden van verschillende disciplines. Daarbij maakt ze ook gebruik van vormen die je minder snel in het theater verwacht. Bijvoorbeeld een bierproeverij. Op deze manier probeert ze theater voor iedereen interessant en toegankelijk te maken. BiTe heeft een feministische insteek en combineert humor en burlesque met maatschappelijke onderwerpen.
Omdat haar werk geëngageerd is vindt ze het belangrijk om zoveel mogelijk verschillende perspectieven aan bod te brengen, ook die van het publiek. Interactiviteit is daarom van groot belang.

Olle Beenhakker
Music & Sound design
Bart Jakobs
Music Heen & Weer lied
Mathijs Demper
Co-writer

Spel: Tess Elschot 

Tekst: Tess Elschot & Mathijs Demper

Muziek: Olle Beenhakker & Bart Jakobs

Productie: Tess Elschot 

Met dank aan Biba Becker, Esther Baalman, Elodie Vreeburg