BEYOND

Can Bora & Ufuk Senel

CC Amstel, de Theaterzaal

07 sep.

dinsdag

20:00-21:00

08 sep.

woensdag

20:30-21:30

09 sep.

donderdag

19:30-20:30

10 sep.

vrijdag

19:00-20:00

BEYOND richt zich op een thema dat ons allemaal omringt: HET VERLANGEN!

WEES NAAKT! Twee mannelijke lichamen.

GEEF HET INTIEME! Hoe kan verlangen onze verborgen, perverse en erotische dynamiek jegens de ander blootleggen?

VERNIETIG DE TABOE'S! BEYOND, geïnspireerd door het traditionele Turkse olieworstelen, werpt een blik op de naakte en naakte mannelijke lichamen. Het onderzoekt de mannelijke hegemonie door een vreemde lens en overtreedt het concept van een relatie met de wildere menselijke natuur, zelfs als het mislukt.

OMHOOG DE VERBORGEN AFMETINGEN! Aanraken. Verbinden. Naar beneden glijden. Want BUITEN dat alles, als je helemaal naakt zou zijn, wat zou je dan niet willen onthullen?

Volg Can Bora & Ufuk Senel

Instagram vimeo
Over de makers

Artiesten Can (TR) en Ufuk (TR) waren gevestigd in Istanbul, ze ontmoetten elkaar zes jaar geleden tijdens het Impulstanz Festival, in Wenen, onder een boom, tijdens de lunchpauze. Sindsdien worden ze niet alleen “droomvrienden”, maar ook geassocieerde kunstenaars.

Can’s achtergrond is meer theatrale studies en somatische praktijk, ondertussen studeerde Ufuk hedendaagse dans. Hun interesses in intimiteit, erotiek, lichaamsarchitectuur, immanentie en verlangen kruisen elkaar tot risicovolle voorstellingen. Ze creëerden ALTAR (2018), een performatief theaterstuk, dat de Best Innovative Theatre Prize won en genomineerd werd voor The Best Choreography en The Best Light Design. Vervolgens creëerden ze The Rabbit’s Hole (2019), een dansvoorstelling voor drie dansers, die schommelen tussen verschillende temporaliteiten en tempo’s, voor het Festival A Corner In the World. Vorig jaar deden ze de première van hun nieuwe show DreamBazaar, geïnspireerd door het hele werk van Samuel Beckett, net voor de Corona-beperkingen. Ze zijn nog steeds voor elkaar aanwezig, dromen samen, ook al brengen ze als Maagd en als Boogschutter ook liever wat privétijd alleen door in hun diepten. can-bora.com theufuksenel.com

Creatie & Prestaties : Can Bora & Ufuk Senel