Chemsex Dialogen

Theater van de Heelheid

't Zonnehuis, Grote Zaal

11 sep.

vrijdag

19:00-19:45

11 sep.

vrijdag

21:30-22:15

12 sep.

zaterdag

17:00-17:45

12 sep.

zaterdag

19:30-20:15

Let’s talk about chemsex, baby! Met een theatrale presentatie van ons vooronderzoek beginnen wij; theatermakers en acteurs Kes Blans, ook chemsex-counselor en Thomas de Bres, ook LHBTQI+ activist en programmamaker, deze zomer aan ons project 'Chemsex Dialogen'.

Chemsex is een fascinerend fenomeen in de gayscene; mannen die sex hebben met mannen onder invloed van harddrugs, zoals XTC, GHB en Chrystal Meth. Een groeiend fenomeen met potentieel gevaar. 

Welke verlangens schuilen eronder? Wanneer ligt verslaving op de loer? Wanneer wordt lust een last en hoe zit het met de liefde?

Met Chemsex Dialogen willen we oordeelloos en liefdevol het taboe rondom dit onderwerp doorbreken en alle spannende, gevaarlijke, verleidelijke en ook destructieve kanten van Chemsex onderzoeken, belichten en bevragen.

Deze zomer presenteren we ons vooronderzoek in een oordeelloze, taboeloze en interactieve theaterontmoeting, waarin we op creatieve wijze vorm geven aan onze vragen en ervaringen en praten met zorgverleners en ervaringsdeskundigen uit de stad. En we zoeken naar nieuwe verhalen om mee te nemen naar onze voorstelling volgend jaar: Chemsex Dialogen.

Let’s talk about chemsex, baby!

Volg Theater van de Heelheid

Facebook Instagram
Over de makers

Theater van de Heelheid, in 2020 opgericht door Thomas de Bres, wil middels kunst en cultuuruitingen knelpunten in onze samenleving en in het tijdsgewricht waarin we leven, belichten, bevragen en bespiegelen, vanuit de innige wens tot Heelheid en Liefde.

Kes Blans
Acteur - Chemsexcounselor
Thomas de Bres
Acteur - oprichter Theater van de Heelheid
Marc alberto
Music - Componist

Credits

Concept, spel: Kes Blans, Thomas de Bres
Beeld: BUROBRAAK
Techniek: t.b.a.
Productie: Benjamin Boer
Publiciteit: WildChild Agency

Met dank aan: