Nagenieten.

Janna Handgraaf en Annemieke van Westerloo

OBA Belcampo

12 sep.

zaterdag

19:00-19:20

12 sep.

zaterdag

20:00-20:20

12 sep.

zaterdag

21:00-21:20

13 sep.

zondag

18:30-18:50

13 sep.

zondag

19:30-19:50

Twee oude dames wonen al jaren samen. Ze houden van elkaar, maar wat blijft er na al die jaren van jezelf en van de liefde over? Nagenieten. is dé theatervoorstelling over ouderdom, samenzijn en de liefde. Maskertheater voor iedereen vanaf 6 jaar. Met de stemmen van Trudy Labij en Wieteke van Dort.

 

Concept/regie/maskers: Janna Handgraaf

Spel: Janna Handgraaf en Annemieke van Westerloo

Muziek: Bas van Waard

Stemmen: Wieteke van Dort en Trudy Labij

Tekstfragment: Toon Tellegen (Singel Uitgeverijen, 2006)

Als ze daar zo zaten en het werd schemerig en ze zeiden geen van beiden iets, dan voelden ze pas goed hoeveel ze van elkaar hielden (Uit Nagenieten, Toon Tellegen, Singel Uitgeverijen, 2006)

Andere vrouw

Volg Janna Handgraaf en Annemieke van Westerloo

Facebook Instagram youtube
Over de makers

Janna Handgraaf (1981)

Actrice, theatermaakster, theaterdocent en poppenspeelster Janna Handgraaf volgde o.a. de vooropleiding van de Toneelacademie Maastricht, studeerde aan Theaterschool De Trap en volgde de opleiding Poppen- en Objecttheater in Den Haag. Al vroeg ontstond de liefde voor beeldend theater en ontstond zo ook de voorstelling Nagenieten. Janna maakte het script, de maskers, regisseerde het stuk én speelt één van de oude dames.

Annemieke van Westerloo (1981)

Theatermaker en actrice Annemieke van Westerloo volgde de vooropleiding van de Mime-opleiding/AHK en de 4-jarige opleiding voor Theaterspeler/-maker aan Theaterschool De Trap. Ze regisseert, schrijft en speelt. Bij Nagenieten. speelt zij één van de oude dames.

Twee oude dames wonen al jaren samen. Ze houden van elkaar, maar wat blijft er na al die jaren van jezelf en van de liefde over?

Nagenieten. is dé theatervoorstelling over ouderdom, samenzijn en de liefde. Maskertheater voor iedereen vanaf 6 jaar. Met de stemmen van Trudy Labij en Wieteke van Dort.

Concept/regie/maskers: Janna Handgraaf

Spel: Janna Handgraaf en Annemieke van Westerloo

Muziek: Bas van Waard

Tekstfragment: Toon Tellegen (Singel Uitgeverijen, 2006)