Niets dan goeds

Liever iets Anders

Perdu

12 sep.

zaterdag

18:00-18:30

12 sep.

zaterdag

19:30-20:00

13 sep.

zondag

15:30-16:00

13 sep.

zondag

18:00-18:30

Je wilt maar wat graag alles uit het leven halen, maar wat is er eigenlijk mis met doodgaan? Hoe is dat überhaupt dood zijn? Dood ga je toch wel. Dus laten we de dood in het zonnetje zetten met onze roze bril op.

Theatergroep Liever iets Anders poogt de dood te omarmen in jullie bijzijn. Begrijp ons niet verkeerd, niemand van ons wilt ook daadwerkelijk overlijden en we garanderen dat dit ook niet zal gebeuren. Graag nodigen we jullie uit voor onze absurde begrafenis met een kist vol toeters en bellen. Geen tranen meer voor je dode cavia! Het leven is een feest, laten we dat ook van de dood maken!

Liever iets Anders is een drietal theatermakers gevormd door Arthur, Rick en Ruben. Met z’n drieën maken we zware thema’s licht. Kom met ons mee door gedachtegangen met af en toe een scherpe bocht of gekke kronkel.

Volg Liever iets Anders

Facebook Instagram
Over de makers

In 2015 is theatergroep Liever iets Anders opgericht door Arthur, Rick en Ruben in het eerste jaar van hun opleiding aan de HKU. Inmiddels zijn ze alledrie afgestudeerd en is hun 4e voorstelling een feit. De groep maakt korte voorstellingen voor festivals die ons menselijk gedrag bevragen. Het publiek krijgt verschillende perspectieven aangereikt rondom verschillende thema’s op een speelse manier, dit keer is dat thema de dood.

De voorstelling maakte zijn debuut op De Zwarte Cross en zal nu te zien zijn op het Amsterdam Fringe Festival.

Spel, tekst & regie:
Arthur Buchholz
Ruben Bosch
Rick Snelderwaard

Muziek:
Ruben Bosch

Poster:
Isabelle Komen