Opening Amsterdam Fringe Festival

Suzooki Swift, Otion & host JNM

Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Grote Zaal

02 sep.

donderdag

21:30-22:45

YEHESSSSSS! Het gaat gebeuren! Amsterdam Fringe Festival 2021 gaat op 2 september van start in Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. En de opening vieren we graag met jou! Feest met ons mee via de livestream!

We nodigen je van harte uit voor het late night variété-openingsprogramma, gehost door de fantastische JNM en met optredens van Otion en Suzooki Swift (dikke primeur!). En natuurlijk een heleboel lekkere sneak peeks van makers uit het festivalprogramma.

Wil je meekijken? Op 2 september om 21:30 uur start hier de livestream:

Over de makers

Over JNM
Jennifer Muntslag is een geboren performer die van kleins af aan al door heeft dat ze zich thuis voelt in de “spotlight”. Een aantal jaar geleden besloot ze van praten haar beroep te maken en nu is ze naar eigen zeggen een “professionele kletskous”, die haar vak met veel passie en plezier uitvoert. Haar klussen variëren van een wekelijkse late night talkshow bij Pakhuis de Zwijger, jaarlijks terugkerende host tijdens Amsterdam Roots Festival, Oerol, Kunstbende, vloggen voor My Daily Shot of Culture en diverse Spoken Word events tot aan clubavonden in de Paradiso, Melkweg en vele clubs/festivals in binnen en buitenland.

Over Suzooki Swift
SUZOOKI SWIFT brengt je ergste nachtmerries tot leven. Gewapend met lyrische wapens en vlijmscherpe beats, bieden ze een verontrustende ervaring die je verbluft, opgewonden en verlangend naar meer achterlaat. Superheld, rapgod, total madness of dat allemaal tegelijk – you decide.

Over Otion
OTION (Guillermo Armand Blinker) is een MC, singer/songwriter, dichter en danser gevestigd in Amsterdam. Geïnspireerd door afro-futurisme, hiphopcultuur, neo-soulmuziek en zijn afro-Surinaamse roots staat hij midden tussen het voorouderlijke en het futuristische, terwijl hij magie wil creëren in het moment. Zijn optredens vermengen op organische wijze dans, livemuziek, gezongen en gesproken woord met een sterke nadruk op spiritualiteit.