People Are Awful

Joseph Kearney

Theater de Roode Bioscoop

02 sep.

vrijdag

20:15-21:00

03 sep.

zaterdag

20:15-21:00

07 sep.

woensdag

19:00-19:45

08 sep.

donderdag

19:00-19:45

Grappige en opbeurende verhalen over dingen die niet altijd grappig en opbeurend zijn. Een donkere komedie over seks, drugs, klote mensen, verslaving, exen en dode moeders, en poppen. Een verzameling van persoonlijke verhalen wordt verkend door middel van experimentele verteltechnieken die je zullen doen lachen, huilen en kokhalzen.

Grappige en opbeurende verhalen over dingen die niet altijd grappig en opbeurend zijn. Een donkere komedie over seks, drugs, klote mensen, verslaving, exen en dode moeders, en poppen. Een verzameling van persoonlijke verhalen wordt verkend door middel van experimentele verteltechnieken die je zullen doen lachen, huilen en kokhalzen. Mijn lijken komen me halen! Het recht om te antwoorden grijpend, zullen mensen die hij bespreekt en de lijken in de kast ook hun kant van het verhaal te vertellen.

Grappig, bizar en ontroerend. Joseph onderzoekt fouten uit het verleden, roekeloos gedrag, spontane catastrofes en opzettelijke zelfbeschadiging om uit te zoeken waarom mensen zo vreselijk zijn.

Deze voorstelling is deel van een combiticket optie.

"Mijn hele leven dacht ik dat ik verschrikkelijk was, en ik kon niet begrijpen waarom andere mensen in mijn leven zo klote waren totdat ik me realiseerde - mensen zijn vreselijk, en weet je wat? Dat is briljant!"

Joseph Kearney

Volg Joseph Kearney

Facebook Instagram Twitter
Over de makers

Joseph Kearney is een Ierse acteur en schrijver. In Dublin schreef hij als de cultureel correspondent voor Totally Dublin, The Dubliner, Le Cool, GCN en presenteerde hij het allereerste gay tv-programma in Ierland. Hij heeft gewerkt in The Abbey – het nationale theater van Ierland. In een eerder leven runde hij een improv komediegezelschap in de Panti bar.

Joseph studeerde performance arts op Liberties College in Dublin voordat hij verhuisde naar Wolverhampton voor zijn bachelor in Theaterwetenschappen. Hij heeft twee masters, één in Journalistiek en één in Dramatherapie. Als levenslange verteller van verhalen heeft hij opgetreden in pubs en clubs over heel Dublin. Mezrab is zijn tweede thuis en hij is daar vaak te vinden als gastheer en/of als verhalenverteller. Joseph is onlangs begonnen met komedie en was een publiekstrekker op het Utrecht International Comedy Festival.

 

Brandon Oelofse is een meermaals bekroonde schrijver en filmmaker uit Zuid-Afrika.

Hij is genomineerd geweest- en heeft gewerkt- voor o.a. het Cannes Film Festival, de Academy Awards, en de South African Film Awards (SAFTAs).

Hij heeft televisieprogramma’s, advertenties, korte films, documentaires en nieuwe media content geregisseerd, en staat in Zuid-Afrika bekend om zijn werk als regisseur in de muziekvideo- en reclame-industrie. Tough Sunday, zijn creatieve bureau, werkte samen met bedrijven als BMW, DeBeers, en Unilever.

Media Online, zijn productiebedrijf, creëerde televisieprogramma’s voor DSTV (het grootste digitale netwerk in Afrika) en MTV Networks. Brandon heeft meer dan 200 muziekvideo’s geregisseerd voor wereldwijd bekende acts. Hij is afgestudeerd aan AFDA, The South African School of Motion Picture, met een Master in verhalend film-maken.

 

Brandon en Joseph zijn de medeoprichters van Backlash Media

Brandon Oelofse
Regisseur en Producer

Backlash Media Productions

Opgericht in 2022, Backlash Media Productions is een media- en productiebedrijf gevestigd in Amsterdam. Hun focus ligt op LGBTQI+ verhalen en deze tot leven brengen op het scherm en podium.