tot morgen en daarna

Suzanne Isabel Heijdra

The Student Hotel, Play Room

03 sep.

vrijdag

21:30-22:15

04 sep.

zaterdag

19:30-20:15

10 sep.

vrijdag

19:15-20:00

11 sep.

zaterdag

20:30-21:15

Tot morgen en daarna is een nieuw muziektheatraal eenakter over een jonge vrouw in bed. Het lukt haar niet meer om op te staan, dus blijft ze binnen, op de plek waar ze al was. Spelen in The Playroom.

De teksten zijn een rauwe mix van poëzie en klinkklare taal, de muziek biedt een elektronisch tegengeluid op de wanhoopsklanken van de jonge vrouw in al haar worstelingen. Via de voorstelling duik je een ander universum in, namelijk die van Het Bed, waarin ijle dromen rakelings langs keiharde afgronden schuren en waarin de jonge mens zichzelf afvraagt hoe het nu verder moet. Hoe moet je slapen, als alles lijkt te bewegen?

De voorstelling is een nieuw geschreven eenakter en zal een soort fusion zijn van allerlei genres; van elektronische pop tot spoken word tot poëzie en harde monoloog. Alles speelt zich af in Het Bed, een werkelijk bed waarin de jonge vrouw steeds meer wordt getrokken richting de afgrond van een nachtmerrie. De ontwrichting van deze bizarre tijd en het constante razen van buitenaf zorgen ervoor dat dat de vrouw in haar eigen bed blijft, in een constante staat van halve verlamming, omdat het daar veilig is. Maar de realiteit doet haar uiterste best de vrouw in te halen, en haar bed verandert langzaam in een nachtmerrie, waaraan ze niet meer kan ontsnappen. Tot morgen en daarna is een artistiek vormgegeven zoektocht naar hoe jong te zijn, hoe weer verder te gaan en hoe je te verhouden tot deze wereld.

Volg Suzanne Isabel Heijdra

Instagram
Over de makers

Suzanne Isabel Heijdra (1995) is actrice, zangeres en zet binnenkort haar eerste stap als theatermaker. Ze studeerde in 2018 af aan Codarts Muziektheater te Rotterdam, waar ze het mix-profiel deed. Zowel musical als modern muziektheater heeft haar interesse, en ze is continu op onderzoek naar vernieuwing binnen het muziektheatergenre.

 

De voorstelling wordt gespeeld door Suzanne Heijdra en live begeleid door Charlotte Dommershausen, die de elektronische muziek live produceert.

coach/eindregie door anouk beugels
coach/concept door en met pim veulings