fbpx
FRINGE_logo.png

[vdm_buy button=’TICKETS’] [vdm_cartbutton button=’‘]

The Game

Onder leiding van twee coaches wordt de liefde onderzocht in de vorm van een voetbalwedstrijd 

DE RAVEN VAN ODIN

Locatie: [vdm_event_location]

Datum:

[vdm_eventbuttons]

duur van de voorstelling: [vdm_event_duration]

Onder leiding van twee coaches wordt de liefde onderzocht in de vorm van een voetbalwedstrijd. Wat betekent het nog om te scoren? Wat zijn überhaupt de spelregels? De zoektocht naar een ander voelt soms als een absurde wedstrijd. Strategisch zet je je krachten in en wring je jezelf in bochten om je zwaktes te verbloemen, om zo die ander voor je te winnen en eventuele concurrentie uit te schakelen.  

Flirten, een onmisbaar aspect waar we allemaal -ieder op een eigen manier- mee te maken hebben. We zien het flirten als een spelletje; één-twee tjes, rode kaarten en een schot voor open doel. Waar zijn we naar op zoek? En wordt er binnen de tijd van de wedstrijd gescoord? Vooroordelen en vastgeroeste denkwijzen zullen op hun grondvesten schudden. Ingesukkelde hartspieren zullen opzwellen en er na de wedstrijd weer levenslustig op los kloppen.  

Wordt het zo’n avond? Ja, het wordt zo’n avond! 

credits

Concept en regie: Lisa de Kwant
Spel: Jules Aris, Sophie van Broekhoven, Joost van Dooren, Lisa de Kwant, Chanan Molenaar, Carmen Pereira-Stolle & Julius Schraven
Muziek: Sem ten Haaf
De wedstrijd wordt gesponsord door: Partycentrum Salmari, Breeze, Brouwerij ‘ IJ, IXY, Lekker Blijven Likken & Festina Lente.