fbpx
FRINGE_logo.png

TRADWIVES de musical

Een niet-zo-traditionele musical comedy over traditionele vrouwen. 

Club Satelliet 

Locatie: De Kleine Komedie, Theater Bellevue – Klein Bellevue

Datum:duur van de voorstelling: 30 min

De voorstelling in Theater Bellevue is rolstoel toegankelijk, helaas is de voorstelling in de Kleine Komedie niet rolstoel toegankelijk

In de tragikomische TRADWIVES de musical zijn drie vrouwen hun grip op de wereld volledig kwijt. Ze besluiten om hun feminisme over een nieuwe, onbekende boeg te gooien: de vrouwen worden ‘tradwives’ (traditional wives). In een oprechte poging om hetgeen te worden wat zo ver van ze af staat, bespelen en bezingen ze de meest absurde en schrijnende situaties.  

Gegrepen door het TikTok-algoritme belanden ze in een wereld waar vrouwen weer achter het aanrecht wíllen staan en mannen aan de lippen hangen van influencer Andrew Tate. Vinden de vrouwen hier de voldoening en rust waar ze zo naar verlangen?  

Een voorstelling over onbegrip, maar vooral over het altijd blijven zoeken en luisteren naar elkaar. Maak je klaar voor een niet-zo-traditionele musical waarin de scherpe grappen en pompende muziek je vanzelf uit je bubbel sleuren. 

Biografie

Club Satelliet, bestaande uit Judith Boesen, Sterre Verschoor en Elaine Hakkaart, is een net geboren muziektheatercollectief dat verlangt naar frisse, brutale en vernieuwende musicals. Zonder de oude musicalconventies uit het oog te verliezen, willen ze experimenteren met wat musical allemaal nog méér kan zijn.

Ze maken, componeren, produceren en performen hun debuutvoorstelling TRADWIVES de musical.

In deze tijden van sterke polarisatie is een gevoelige snaar snel geraakt. Ze doen een krachtige poging om uit de eigen linkse bubbel te stappen en gaan op zoek naar verhalen die ook hen nog niet bekend zijn en vormen die tot een ‘in your face’ musical.

Ze zoeken naar theater dat zowel toegankelijk als betekenisvol is, vanuit nieuwsgierigheid en interesse in de ander. Gemaakt door jonge makers en voor een jong(er) publiek.

credits

tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits tekst credits